Viimepäivinä on ollut paljon tapahtumia, en oikein ole ehtinyt koneellekkaan kirjoittamaan saatikka kuvia miettimään.

Viikko sitten keskiviikon olin työnantajan kustantamassa koulutuksessa ja siitä jäi paljon pähkäiltävää mieleen. En vielä ollut niitä oppeja sulattanut, kun jo torstaina sukelsin toiseen koulutukseen. Ja sepäs se olikin vasta mielenkiintoinen koulutus! 5-pisteen korva-akupunktio mielenterveys- ja päihdetyöhön. Taito tulee siis työelämän tarpeeseen, mutta toki aion kotiinkin ostaa välineitä. Husbend pääsi ekaksi koekaniiniksi. Uskalsi, vaikka on kovin piikkikammoinen. Ja nukkui sitten pitkät päiväunet kuin pikkuvauva, taisi rentoutus toimia.

1305413416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1305413439_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikkina viime viikon iltoina olen ajellut peräkärryn kanssa toiselle puolelle kaupunkia ostamaan kivituhkaa puutarhaprojekteihin, parhaina iltoina kaksikin kertaa. Hintakin tippui, kun ravaan siellä jatkuvasti, haha. Kivituhkasta tehtiin ensin peti kasvihuoneelle ja sitten sitä on tarvittu liuskekivikäytävien kivetyksen alle. Lakkasin jo laskemasta peräkärryajeluideni määrän kun pääsin toiselle kymmenelle. Ja projektit ovat vielä vaiheessa......

Viikonloppuna tein uuden aluevaltauksen, väsättiin husbendin kanssa elävää pajuaitaa kasvihuoneen taakse. Siitä tuli kiva. Myös kivetystä saatiin tehtyä.