Parisen kesää sitten me hankittiin viiniköynnöksentaimi ja silloin oli suunnitelmissa pikkuhiljaa lisätä viiniköynnösten määrää. Pitäähän sitä Unkarilaisella miehellä omaa viiniä olla kasvamassa. Siihen on jo sukuvelvoitteetkin olemassa.

Viime kesänä viiniköynnös kasvoi ihan mukavasti, mutta yhtään rypälettä se ei tuottanut. Niinpä intomme vähän lopahti. Varsinkin, kun mitään tietotaitoa kasvatukseen ei ole kummallakaan. Kuitenkin, kun kasvihuonetta suunniteltiin, sen paikaksi valittiin sellainen kohta, että se viiniköynnös saisi kasvaa kasvihuoneen seinustalla suojassa. Kun kasvihuone oli valmiina, totesimme viiniköynnöksen kuolleen, surku. Se sitten siitä suunnitelmasta. Siihen kohtaan jätettiin kuitenkin varmuudenvuoksi tila, josta köynnös voisi kasvaa jos päättää herätä kuolleista.

Pari viikkoa takaperin huomasin yhden pienen lehden pilkottavan maasta. Koskin lehteen, jotta näkisin sen paremmin ja lehti katkesi käteeni. Olipa kiva kertoa uutiset Husbendille. Joo, viiniköynnöshän tämä on, mutta onko kuolema nyt totaalisesti sinetöity kun tuon mitättömän alun katkaisin.

Kunnes toisin todistetaan.

Tässä tilanne muutama päivä katkennen lehden jälkeen.

ELOSSA!

1309803748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikko sen jälkeen. Todellakin Elossa :)

1310282047_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mun on varmaan ihan PAKKO nyt hankkia se suunnittelemani viinin tukitikas tuohon seinustalle.